Arata-i ca il iubesti prin lucruri marunte

Arata-i ca il iubesti prin lucruri marunte />

13.10.2016

copii

Daca in ultima vreme nu ai reusit sa ii mai intri in voie cu nimic, pare ca s-a indepartat de tine si nu mai este la fel de lipicios si pupacios ca inainte, atunci trebuie sa treci la treaba si sa iti suprinzi copilul cu un gest frumos care il va impresiona cu siguranta. Frumusetea sta in lucruri marunte pe care cu siguranta si le va aminti mult timp.

Fa-i un cadou special, din suflet, care sa poarte amprenta ta personala. Lasa-i dimineata inainte de a pleca la servici un obiect din geanta ta spunandu-i ca asa te va simti mai aproape toata ziua si ii va fi mai usor sa treaca peste momentul separarii. Sau ii poti face un desen amuzant care sa ilustreze un moment reprezentativ pentru voi (ca atunci cand ati mers impreuna in parc si v-ati dat impreuna in leagan si in balansoar). Important este sa te simta aproape chiar si atunci cand nu esti fizic langa el.

Pentru printesa mea mofturoasa am pregatit o mica supriza: tag-uri in forma de floricele pe care am scris mesaje special pentru ea. 

Cu siguranta l-ar incanta si un tricou pictat manual cu personajele lui preferate. Pe www.sofistikat.ro vei gasi cu siguranta ceva potrivit sau poti face o comanda speciala pe sofistikat.atelier@gmail.com